Plavi gol 2019

Dragi prijatelji,

Posle sjajnog sportskog vikenda i divnog turnira u basketu 3na3, spremamo još jedan sportski vikend, ovog puta osmi turnir u malom fudbalu „PLAVI GOL“. Udruženje za borbu protiv dijabetesa „Plavi Krug“ vas poziva da uzmete učešće na turniru, koji će se održati 16.06.2019 sa početkom u 10h na fudbalskom terenu na Adi Ciganliji.

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak kao i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet...).

Sve informacije možete dobiti na 064/855-05-78 osoba za kontakt Aleksandar Opačić ili na mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Zvanični poziv možete preuzeti ovde

Vidimo se na terenu!

Plavi Krug na Facebook-u
LinkedIn
YouTube kanal
Pratite nas na Twitteru